Felolvasóként

Ma Magyarországon a látássérültek kevesebb, mint 4000 könyvet érhetnek el emberi hangon felolvasva. Persze számítógéppel ma már bármit meghallgathatnak, de ugye nem kell elmondanunk, hogy mekkora a különbség gép és ember között? A Bodor Tibor Kulturális Egyesület vállalkozott arra, hogy önkéntesek segítségével készítsen hangoskönyveket vakok és gyengénlátók számára.

Rengeteg könyv vár még arra, hogy életre keltsük őket. Ehhez nem kell mást tenned, csak egy próbaolvasást küldened!

Technikusként

Sajnos a könyveket nem elég csupán felolvasni, ezért olyan önkéntesekre is szükségünk van, akik segítenek megvágni a nyers hanganyagokat. Ha értesz egy kicsit a hangszerkesztéshez, és szívesen beletanulnál az alapokon túli munkálatokba, emellett egy halom könyvet meg is hallgatnál, jelentkezz hozzánk technikusnak!

 

Egy könyv ára

Ha kezdeményezésünk felkeltette érdeklődésedet vagy elnyerte tetszésedet, és támogatni szeretnéd a könyvek életre keltését, akkor adományozd nekünk egy könyv árát!

És kik vagyunk mi?

Egy lelkes csapat, egy Egyesület, amelynek névadója egymaga közel 9000 órát, azaz több mint egy teljes évnyi anyagot olvasott fel. Egész pontosan 514 könyvet, csak azért, hogy másoknak örömet szerezzen. A Bodor Tibor Kulturális Egyesületben látók és látássérültek együtt dolgoznak, egy célért, és egy szenvedély hajtja őket, a könyvek szeretete.