Következő Vaksötét koncertünkön ismét műfajt váltunk, ezúttal a musicalek és az operettek kapnak főszerepet Gallusz Nikolett és Peller Károly előadásában. Egyedülálló koncerttel készülünk, hiszen vaksötétben találkozhat egymással a Madách Színház és a Budapesti Operettszínház közönsége, mi pedig garantáljuk, hogy mindkét műfaj szerelmesei találnak majd maguknak kedvükre valót. Zongorán kísér: Helle Maximilian.

Legyetek az estén Eisemann Mihály, Kálmán Imre vagy Kacsóh Pongrác legismertevendégei. A legtöbb dal ráadásul nagyon ritkán hallható, egy szál zongorás változatban hosszú idő után itt hangzik majd el először.

Ha eljössz, mi megígérjük, hogy ezután sem hagyjuk ABBA!

Jegyvásárlásoddal nemcsak egy különleges koncertélmény részese lehetsz, de egy nagyszerű kezdeményezést is támogathatsz, hiszen a nekünk megszavazott bizalmadért cserébe újabb és újabb könyveket hangosíthatnak meg lelkes Önkénteseink a látássérültek szolgálatában.

Jegyvásárlásoddal a vakokat és látássérülteket hangoskönyvek készítésével támogató Bodor Tibor Kulturális Egyesület munkáját segíted.

Időpont: 2022.10.19. szerda 19.00 óra
Helyszíne: Lurdy mozi
Jegyvásárláshoz kattints IDE!

 

A jegyek a jegy.hu oldalán megvásárolhatóak, ahol maximum 347 Ft kényelmi díj kerül felszámításra.

Kialszanak a fények, vaksötét lesz a teremben és felcsendülnek a hangok…
Hogy mennyire más élmény így az élőzene? Szavakkal nagyon nehéz elmondani azt a varázslatos utazást, amely kezdetét veszi ilyenkor. Csodálatos előadók, egy csodálatos ügyért.
Hallhattuk már vaksötétben Szalóki Ágit, Németh Jucit, Gallusz Nikolettet, Vincze Lillát, Kollár-Klemencz Lacit, A Budapest Bárral Tóth Verát és Frenket, Hobót és a Bagossy brotherst.

Ha belepillantanál, milyen egy koncert Vaksötétben, nézd meg a Vaksötét Budapest Bár koncerten készült rövid videót:

Kövess minket a Facebookon is, mert hamarosan nagyon izgalmas új koncertekre hívunk Titeket!

Támogatóink:

@Market Építő Zrt. – Market-csoport – https://www.facebook.com/marketcsopor

@Vermis Production – https://www.facebook.com/vermis.production

@JabJab Online marketing – https://www.facebook.com/jabjab.online.marketing