A Bodor Tibor Kulturális Egyesületnek köszönhetően egy egészen rendkívüli élményben lehet részünk 2023. február 18-án 19:00-kor a Lurdy Moziban, ahol a hazai könnyűzene egyik legnépszerűbb zenekarának slágereit hallgathatjuk végig teljes sötétségben!
Nagy szeretettel várunk titeket a 2023-as év első Vaksötét koncertjére, ahol a többek között Fonogram díjjal és Junior Artisjus szakmai elismeréssel kitüntetett Margaret Island együttes dallamai csendülnek majd fel, egészen rendhagyó módon.
A koncert jegyeladásából származó bevétel a Bodor Tibor Kulturális Egyesület munkáját támogatja.
⚫️ Jegyek: hamarosan!
⚫️ A zenekarról:
A négy nagylemezzel és egy koncertalbummal rendelkező együttes a kezdetektől fogva nagy hangsúlyt fektet az értékközvetítésre és a megújulásra, valamint arra, hogy koncertjeik sokszínűek, és különlegesek legyenek, éppen ezért boldogság számunkra, hogy egyesületünkkel egy vadonatúj megközelítésből áll színpadra országunk egyik legismertebb formációja!
⚫️ Az egyesületről:
Az egyesület Bodor Tibor színművész munkássága előtt tiszteleg, és az általa indított hagyományokat ápolja – a művész úr élete során közel 9000 órányi hanganyagot olvasott fel a vakok és gyengénlátók számára, ezek közül a könyvek közül pedig a digitalizálást követően jelenleg is közel 400 kötet ma is elérhető.
Időpont: 2023.02.18. szombat 19.00 óra
Helyszíne: Lurdy mozi
Jegyek hamarosan!

 

A jegyek a jegy.hu oldalán megvásárolhatóak, ahol maximum 347 Ft kényelmi díj kerül felszámításra.

Kialszanak a fények, vaksötét lesz a teremben és felcsendülnek a hangok…
Hogy mennyire más élmény így az élőzene? Szavakkal nagyon nehéz elmondani azt a varázslatos utazást, amely kezdetét veszi ilyenkor. Csodálatos előadók, egy csodálatos ügyért.
Hallhattuk már vaksötétben Szalóki Ágit, Németh Jucit, Gallusz Nikolettet, Vincze Lillát, Kollár-Klemencz Lacit, A Budapest Bárral Tóth Verát és Frenket, Hobót és a Bagossy brotherst.

Ha belepillantanál, milyen egy koncert Vaksötétben, nézd meg a Vaksötét Budapest Bár koncerten készült rövid videót:

Kövess minket a Facebookon is, mert hamarosan nagyon izgalmas új koncertekre hívunk Titeket!

Támogatóink:

@Market Építő Zrt. – Market-csoport – https://www.facebook.com/marketcsopor

@Vermis Production – https://www.facebook.com/vermis.production

@JabJab Online marketing – https://www.facebook.com/jabjab.online.marketing